Avis biludlejning får ny adresse

Avis Biludlejning flytter. Pressefoto
Avis Biludlejning flytter. Pressefoto
27. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På fredag slår Avis biludlejning i Sønderborg dørene op for deres helt nye kontor- og biludlejningsfaciliteter – med en ‘shop in shop-løsning’ hos Als Motor under Karvil Group. Så skal du leje en bil, skal du fremover ikke dreje af ved Sjællandsgade, men i stedet køre til Nørrekobbel 1.

Avis’ nye lokation er placeret centralt i byen, og det skal skabe bedre leje-infrastruktur og dermed gøre det nemmere for kunderne at komme forbi. Udover den mere attraktive lokalitet, så kommer de nye lokaler desuden til at være større og mere moderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Jensen, der står i spidsen for seks Avis-medarbejdere, og som har været leder af Sønderborg-divisionen i knap 20 år, hilser den nye lokation velkommen:

”Vi har glædet os enormt meget til at byde velkommen i vores nye rammer i Sønderborg, så vi kan blive endnu mere synlige for både vores erhvervs – og privatkunder i Sønderborg og omegn. Vi får en langt mere attraktiv og central placering, der især kommer til at gavne vores mange faste erhvervskunder, som vi dagligt arbejder tæt sammen med”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover en mere attraktiv placering og nye lokaler får Avis i Sønderborg også helt nyt udstyr, bestående af bl.a. nye klargørings- og vedligeholdelsesfaciliteter, hvilket betyder, at kunderne kan se frem til endnu bedre service i Sønderborg.

“Målet for os, og det, der skaber gejst og energi blandt vores medarbejdere, er, at vi hele tiden optimerer for at yde den ypperste service for vores kunder, og netop de nye lokaler i samarbejde med Als Motor A/S / Karvil Auto skal være med til at sikre at den standard, som vi er stolte af, forbliver høj. Vi ser desuden, at begge vores brands – både Avis og Als Motor/Karvil Group – vil komme til at nyde godt af hinandens tilstedeværelse ”, siger Henrik Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbage i 2018 blev Avis Sønderborg netop krediteret for deres god service, da de blev udvalgt til en såkaldt ‘van hub’ som en af blot fem danske byer. Kunderne kan nemlig i Sønderborg få en særlig kyndig rådgivning og skræddersyede løsninger, der passer helt præcist til deres varevognsbehov – såkaldt, hvad enten der er tale om leje eller minilease.

Det nye samarbejde starter fredag kl. 10.00, og der vil i løbet af foråret blive afholdt forskellige events for de lokale kunder i Sønderborg.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...