Bagagerums-marked i Notmark 5. maj

12. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Er du i gang med forårsoprydningen – skal du rydde op på loft, i kælder, garage eller i haven?

Finder du genbrugsting, du ikke mere kan eller vil anvende – som du hvert hele og halve år flytter rundt med, fordi du ikke ved hvad du skal med dem?

Så kan du læsse det i din bil og komme til bagagerumssalg den 5. maj fra kl. 11 ved Notmark Gl. Skole. Bemærk, at der står bagagerum – der er  ikke plads til trailere. Men  du kan sælge fra bilens bagagerum, et tæppe eller bord – kun fantasien sætter grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

For 20 kroner får du en parkeringsplads, hvorfra du i seks timer, har mulighed for at sælge dine egne brugte ejendele og husflidsprodukter fra pulterkammer eller garage.

Det pointeres at der på Bagagerumssalget alene må handles med egne brugte ejendele og danske husflidsprodukter. Landsbylauget ønsker ikke salg af partivarer, ting fra nedlagte butikker, Herbalife, Tupperware, Aloe Vera og lign.

Selvstændige erhvervsdrivende med bevilling til handel med brugte genstande samt kræmmere må ikke deltage i salg på bagagerumsmarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang der er Bagagerumssalg, og Landsbylauget for Hundslev, Almsted og Notmark håber, det vil blive rigtig godt besøgt af både ”private kræmmere” og publikum.

Tilmelding:  Hvis du vil deltage som Privat Kræmmer, så skal du, for planlægning af Kræmmer-bilernes placering, kontakte på  [email protected] med oplysning om dit navn og din bils størrelse senest d. 27. april 2013