Beredskabsstyrelsen vil hjælpe med at Corona-teste

29. november 2021 REGIONALT

Region Syddanmark forsøger at rekruttere nye medarbejdere til at pode, og indtil regionen har podere nok, har Beredskabsstyrelsen sagt ja til at stille deres mandskab til rådighed.

Det betyder, at regionen nu kan trække på 20 podere, der kan indsættes på de mobile faste PCR-teststeder, såfremt Beredskabsstyrelsen ikke har behov for dem til andre opgaver.

Koncerndirektør Kurt Espersen er glad for, at Beredskabsstyrelsen har indvilliget i at hjælpe til:

”Vi har i løbet af meget kort tid oplevet et massivt boom i efterspørgslen på test, og det hænger naturligvis sammen med, at coronapasset blev genindført. Vi er derfor rigtig glade for Beredskabsstyrelsens tilsagn om hjælp, så vi kan opjustere bemandingen på vores mest travle mobile faste PCR-teststeder allerede nu”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandskabet fra Beredskabsstyrelsen er værnepligtige. De er i dag, mandag, blevet uddannet i at gennemføre test, så de hurtigt kan hjælpe med at tage noget af trykket på testcentrene.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...