Beredskabsstyrelsen vil hjælpe med at Corona-teste

29. november 2021 COVID-19

Region Syddanmark forsøger at rekruttere nye medarbejdere til at pode, og indtil regionen har podere nok, har Beredskabsstyrelsen sagt ja til at stille deres mandskab til rådighed.

Det betyder, at regionen nu kan trække på 20 podere, der kan indsættes på de mobile faste PCR-teststeder, såfremt Beredskabsstyrelsen ikke har behov for dem til andre opgaver.

Koncerndirektør Kurt Espersen er glad for, at Beredskabsstyrelsen har indvilliget i at hjælpe til:

”Vi har i løbet af meget kort tid oplevet et massivt boom i efterspørgslen på test, og det hænger naturligvis sammen med, at coronapasset blev genindført. Vi er derfor rigtig glade for Beredskabsstyrelsens tilsagn om hjælp, så vi kan opjustere bemandingen på vores mest travle mobile faste PCR-teststeder allerede nu”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandskabet fra Beredskabsstyrelsen er værnepligtige. De er i dag, mandag, blevet uddannet i at gennemføre test, så de hurtigt kan hjælpe med at tage noget af trykket på testcentrene.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...