TV: Se jubilæumsinterview – Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Samfund
Petter Mads Clausen og Per Have , Bitten & Mads Clausens Fond
Petter Mads Clausen og Per Have , Bitten & Mads Clausens Fond

I anledning af, at Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år, sendte SønderborgNYT TV et jubilæumsinterview med fondens formand, Peter Mads Clausen og Adm. direktør Per Have, som du kan se på SønderborgNYT TV.

Det var Bitten Clausen, der allerede i julen 1971 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder med udgangspunkt i Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som varetages af Danfoss’ bestyrelse”, siger Peter Mads Clausen i jubilæumsinterviewet.

Den administrerende direktør i Bitten og Mads Clausens Fond, Per Have, har sammen med Peter Mads Clausen kigget grundigt på Sønderborg gennem deres samarbejde de seneste mange år.

“Når det handler om uddannelser, befolkningstal og arbejdskraft, så kiggede vi på en brændende platform”, siger Per Have og netop det gjorde, at der skulle tages en vigtig beslutning, fordi en brændende platform ikke er et godt sted for Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kunne vælge at flytte Danfoss eller vi kunne vælge at flytte samfundet – og vi valgte det sidste”, siger Peter Mads Clausen og tilføjer, at der nu arbejdes på at gøre Sønderborg til et godt sted at besøge og også bo.

I jubilæumsinterviewet på SønderborgNYT TV fortæller Peter Mads Clausen og Per Have om fonden og om nogle af de initiativer, som kommer til at ske fremover i Sønderborg samt det forestående. planlagte generationsskifte der gennemføres næste år, når Peter Mads Clausen fratræder som formand for Bitten & Mads Clausens Fond.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når et helt område skal udvikles og ændres, så tager det 30 år, så der er stadig meget, der skal gøres”, siger de begge i interviewet og du kan høre, hvilke tanker, de har gjort sig, hvis du ser jubilæumsinterviewet på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...