Bliv klogere på boligens energiforbrug

11. april 2013 Uncategorized

Bliv klogere på isolering, varmepumper, smarte termostater og ikke mindst værdisikring af din bolig, inden du kaster dig ud i en energirenovering.

På BC Syd kan du blive klogere på tingene tirsdag den 16. pril og det samme kan du den 23. april i Nordborg på det gamle rådhus.

ZERObolig inviterer alle interesserede borgere til gratis inspirationsaften med fokus på energi i boligen. 
Med energiprisernes himmelflugt og udsigt til endnu højere priser og afgifter, bliver det dyrere at varme huset op i fremtiden, så måske er det allerede nu at du skal sikre næste vinters varmeregning? Men hvad er smartest at gøre i netop din bolig? Er det en varmepumpe eller udskiftning af boligens termostater der er vejen frem? Eller er det mere isolering på loftet?

Artiklen fortsætter under annoncen

ZERObolig giver dig klar besked på en aften, med et program spækket med inspiration til energirenovering. Vi har inviteret ejendomsmægler Bjarne Westh Hansen fra Nybolig til blandt andet at belyse vigtigheden af at have en energirigtig bolig, og hvilken betydning denne værdisikring af boligen har. Botjek sørger for at ingen går hjem uden at være klædt på til fremtidens energikrav. Og Danfoss præsenterer smarte, intelligente og energibesparende termostater.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...