Bliv klogere på boligens energiforbrug

11. april 2013 Uncategorized

Bliv klogere på isolering, varmepumper, smarte termostater og ikke mindst værdisikring af din bolig, inden du kaster dig ud i en energirenovering.

På BC Syd kan du blive klogere på tingene tirsdag den 16. pril og det samme kan du den 23. april i Nordborg på det gamle rådhus.

ZERObolig inviterer alle interesserede borgere til gratis inspirationsaften med fokus på energi i boligen. 
Med energiprisernes himmelflugt og udsigt til endnu højere priser og afgifter, bliver det dyrere at varme huset op i fremtiden, så måske er det allerede nu at du skal sikre næste vinters varmeregning? Men hvad er smartest at gøre i netop din bolig? Er det en varmepumpe eller udskiftning af boligens termostater der er vejen frem? Eller er det mere isolering på loftet?

Artiklen fortsætter under annoncen

ZERObolig giver dig klar besked på en aften, med et program spækket med inspiration til energirenovering. Vi har inviteret ejendomsmægler Bjarne Westh Hansen fra Nybolig til blandt andet at belyse vigtigheden af at have en energirigtig bolig, og hvilken betydning denne værdisikring af boligen har. Botjek sørger for at ingen går hjem uden at være klædt på til fremtidens energikrav. Og Danfoss præsenterer smarte, intelligente og energibesparende termostater.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...