Bliv klogere på boligens energiforbrug

11. april 2013 Uncategorized

Bliv klogere på isolering, varmepumper, smarte termostater og ikke mindst værdisikring af din bolig, inden du kaster dig ud i en energirenovering.

På BC Syd kan du blive klogere på tingene tirsdag den 16. pril og det samme kan du den 23. april i Nordborg på det gamle rådhus.

ZERObolig inviterer alle interesserede borgere til gratis inspirationsaften med fokus på energi i boligen. 
Med energiprisernes himmelflugt og udsigt til endnu højere priser og afgifter, bliver det dyrere at varme huset op i fremtiden, så måske er det allerede nu at du skal sikre næste vinters varmeregning? Men hvad er smartest at gøre i netop din bolig? Er det en varmepumpe eller udskiftning af boligens termostater der er vejen frem? Eller er det mere isolering på loftet?

Artiklen fortsætter under annoncen

ZERObolig giver dig klar besked på en aften, med et program spækket med inspiration til energirenovering. Vi har inviteret ejendomsmægler Bjarne Westh Hansen fra Nybolig til blandt andet at belyse vigtigheden af at have en energirigtig bolig, og hvilken betydning denne værdisikring af boligen har. Botjek sørger for at ingen går hjem uden at være klædt på til fremtidens energikrav. Og Danfoss præsenterer smarte, intelligente og energibesparende termostater.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...