Boligpriserne er steget – men førstegangskøbere kan stadig være med

12. januar 2021 Erhverv

I 2020 steg priserne på huse og lejligheder med lige omkring 10 procent i Hovedstaden, og i Region Syddanmark steg de med cirka 1,9  procent.

Det viser tal fra Boligsiden.

Forventningerne var ellers, at boligpriserne ville falde i 2020, og der skete da også en opbremsning på boligmarkedet omkring nedlukningen i marts, men markedet vendte hurtigt igen, og siden er priserne steget støt.

“I Sønderborg er boligpriserne steget mere end de fleste andre steder i det sydlige Jylland”, siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg ligger på andenpladsen, når det gælder styksalget af boliger og det smitter af på priserne”, siger hun til SønderborgNYT. Kun Tønder ligger højere, når det gælder antallet af handlede boliger.

Stigende boligpriser gør det sværere for førstegangskøbere at købe en bolig, fordi de skal stille med en større opsparing.

“I Sønderborg kan førstegangskøbere stadig være med og det er jo sådan, at når boligpriserne stiger i Sønderborg, så begynder køberne at kigge på de andre byer i lokalområdet”, siger Merete Lund Brock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Flere søgte hjem til Sønderborg i 2020 og købte bolig

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...