Borgmesteren: Ærgerligt at Helge Larsen ikke genopstiller

22. oktober 2020 KV21

Borgmesteren har i en tid vidst, at sundhedsudvalgsformand Helge Larsen ikke vil have sit navn på stemmesedlerne til det kommende byrådsvalg.

“Helge Larsen har gennem årene gjort rigtigt meget på sundhedsområdet her i kommunen og det er et stort tab for den socialdemokratiske gruppe, han ikke genopstiller”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Helge Larsen har bestemt ydet sit – og jeg har fuld forståelse for, at det nu er andre ting, han prioriterer”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraten Helge Larsen, som bor i Fynshav, har tidligere undervist på idrætshøjskolen og på Statsskolen – og han har siddet i byrådet i den tidligere Augustenborg Kommune og efter kommune-sammenlægningen fik han en plads i byrådet i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...