Borgmesteren: Ærgerligt at Helge Larsen ikke genopstiller

22. oktober 2020 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmesteren har i en tid vidst, at sundhedsudvalgsformand Helge Larsen ikke vil have sit navn på stemmesedlerne til det kommende byrådsvalg.

“Helge Larsen har gennem årene gjort rigtigt meget på sundhedsområdet her i kommunen og det er et stort tab for den socialdemokratiske gruppe, han ikke genopstiller”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Helge Larsen har bestemt ydet sit – og jeg har fuld forståelse for, at det nu er andre ting, han prioriterer”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraten Helge Larsen, som bor i Fynshav, har tidligere undervist på idrætshøjskolen og på Statsskolen – og han har siddet i byrådet i den tidligere Augustenborg Kommune og efter kommune-sammenlægningen fik han en plads i byrådet i Sønderborg.

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...