Borgmesteren: Ærgerligt at Helge Larsen ikke genopstiller

22. oktober 2020 KV21

Borgmesteren har i en tid vidst, at sundhedsudvalgsformand Helge Larsen ikke vil have sit navn på stemmesedlerne til det kommende byrådsvalg.

“Helge Larsen har gennem årene gjort rigtigt meget på sundhedsområdet her i kommunen og det er et stort tab for den socialdemokratiske gruppe, han ikke genopstiller”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Helge Larsen har bestemt ydet sit – og jeg har fuld forståelse for, at det nu er andre ting, han prioriterer”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraten Helge Larsen, som bor i Fynshav, har tidligere undervist på idrætshøjskolen og på Statsskolen – og han har siddet i byrådet i den tidligere Augustenborg Kommune og efter kommune-sammenlægningen fik han en plads i byrådet i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...