Borgmesteren: Ærgerligt at Helge Larsen ikke genopstiller

22. oktober 2020 KV21

Borgmesteren har i en tid vidst, at sundhedsudvalgsformand Helge Larsen ikke vil have sit navn på stemmesedlerne til det kommende byrådsvalg.

“Helge Larsen har gennem årene gjort rigtigt meget på sundhedsområdet her i kommunen og det er et stort tab for den socialdemokratiske gruppe, han ikke genopstiller”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Helge Larsen har bestemt ydet sit – og jeg har fuld forståelse for, at det nu er andre ting, han prioriterer”, siger Erik Lauritzen.

Socialdemokraten Helge Larsen, som bor i Fynshav, har tidligere undervist på idrætshøjskolen og på Statsskolen – og han har siddet i byrådet i den tidligere Augustenborg Kommune og efter kommune-sammenlægningen fik han en plads i byrådet i Sønderborg.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...