Borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby er overvældet over den store opbakning

27. oktober 2020 KV21 Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften skulle medlemmerne i Venstre i Sønderborg tage stilling til, om de vil bakke op om Ellen Trane Nørby som ny borgmersterkandidat.

“Jeg havde sagt på Hotel Sønderborg Strand, hvor vi skulle samles, at der måske kun kom 20-30 medlemmer, men vi blev cirka 100. Og antallet har jeg fra den liste, hvor deltagerne blev noteret, så der hurtigt kan laves en smittesporing, hvis det bliver nødvendigt”, siger Venstreformand Karsten Schøn til SønderborgNYT.

“Og da vi skulle stemme om Ellen Trane Nørbys kandidatur, så rejste folk sig og klappede. Altså er der virkelig stor opbakning til hende”, siger Karsten Schøn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overvældet borgmesterkandidat

Ligesom Karsten Schøn, så er Ellen Trane Nørby også overvældet over, hvor mange Venstre-medlemmer, der – trods Corona – mødte op på hotellet.

“Der blev båret ekstra borde ind, så alle kom til at sidde med god afstand til hinanden”, siger både Karsten Schøn og Ellen Trane Nørby.

“Ved opstillingsmødet så jeg også Venstremedlemmer, som ikke har deltaget igennem flere år. Det var dejligt at se dem igen”, siger formanden og nævner, at flere medlemmer – på grund af Corona-situationen – valgte at blive hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

For flere af Venstre-medlemmerne var det ikke nok at vise opbakning til borgmesterkandidaten.

“En del sagde, at de ville hjælpe til, når valgkampen begynder og en del vil rigtigt gerne være med til at udvikle”, siger Ellen Trane Nørby.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...