Borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby er overvældet over den store opbakning

27. oktober 2020 KV21

Mandag aften skulle medlemmerne i Venstre i Sønderborg tage stilling til, om de vil bakke op om Ellen Trane Nørby som ny borgmersterkandidat.

“Jeg havde sagt på Hotel Sønderborg Strand, hvor vi skulle samles, at der måske kun kom 20-30 medlemmer, men vi blev cirka 100.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og antallet har jeg fra den liste, hvor deltagerne blev noteret, så der hurtigt kan laves en smittesporing, hvis det bliver nødvendigt”, siger Venstreformand Karsten Schøn til SønderborgNYT.

“Og da vi skulle stemme om Ellen Trane Nørbys kandidatur, så rejste folk sig og klappede.

Altså er der virkelig stor opbakning til hende”, siger Karsten Schøn.

Overvældet borgmesterkandidat

Ligesom Karsten Schøn, så er Ellen Trane Nørby også overvældet over, hvor mange Venstre-medlemmer, der – trods Corona – mødte op på hotellet.

“Der blev båret ekstra borde ind, så alle kom til at sidde med god afstand til hinanden”, siger både Karsten Schøn og Ellen Trane Nørby.

“Ved opstillingsmødet så jeg også Venstremedlemmer, som ikke har deltaget igennem flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var dejligt at se dem igen”, siger formanden og nævner, at flere medlemmer – på grund af Corona-situationen – valgte at blive hjemme.

For flere af Venstre-medlemmerne var det ikke nok at vise opbakning til borgmesterkandidaten.

“En del sagde, at de ville hjælpe til, når valgkampen begynder og en del vil rigtigt gerne være med til at udvikle”, siger Ellen Trane Nørby..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...