Borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby er overvældet over den store opbakning

27. oktober 2020 KV21

Mandag aften skulle medlemmerne i Venstre i Sønderborg tage stilling til, om de vil bakke op om Ellen Trane Nørby som ny borgmersterkandidat.

“Jeg havde sagt på Hotel Sønderborg Strand, hvor vi skulle samles, at der måske kun kom 20-30 medlemmer, men vi blev cirka 100. Og antallet har jeg fra den liste, hvor deltagerne blev noteret, så der hurtigt kan laves en smittesporing, hvis det bliver nødvendigt”, siger Venstreformand Karsten Schøn til SønderborgNYT.

“Og da vi skulle stemme om Ellen Trane Nørbys kandidatur, så rejste folk sig og klappede. Altså er der virkelig stor opbakning til hende”, siger Karsten Schøn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overvældet borgmesterkandidat

Ligesom Karsten Schøn, så er Ellen Trane Nørby også overvældet over, hvor mange Venstre-medlemmer, der – trods Corona – mødte op på hotellet.

“Der blev båret ekstra borde ind, så alle kom til at sidde med god afstand til hinanden”, siger både Karsten Schøn og Ellen Trane Nørby.

“Ved opstillingsmødet så jeg også Venstremedlemmer, som ikke har deltaget igennem flere år. Det var dejligt at se dem igen”, siger formanden og nævner, at flere medlemmer – på grund af Corona-situationen – valgte at blive hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

For flere af Venstre-medlemmerne var det ikke nok at vise opbakning til borgmesterkandidaten.

“En del sagde, at de ville hjælpe til, når valgkampen begynder og en del vil rigtigt gerne være med til at udvikle”, siger Ellen Trane Nørby.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...