Broager Ringridning har igen deres egen gin på programmet

15. juni 2022 Kultur
Foto fra Broagers flotte cykeloptog
Foto fra Broagers flotte cykeloptog

I år er der ringridning i Broager 1. weekend i juli – dog i en lidt reduceret udgave, fordi der ikke er ringridning om søndagen grundet Tour de France.

Udgifterne er steget markant efter nedlukning under Corona, samt den igangværende krise på råvarepriserne, som også rammer festen økonomisk.

“Derfor håber vi mange vil støtte Ringridningen i Broager ved køb af flaskerne. Vi har brug for støtten” siger kassereren Rasmus S. Jepsen i en pressemeddelelse.

Salget af gin’en i 2020 og 2021 var en kæmpe succes og foreningen måtte melde udsolgt i løbet afsommeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores samarbejde med Sønderborg Distillery Aps har været en fornøjelse med hurtig respons, når vi har skulle have lavet flere flasker. De har heldigvis forstået vigtigheden i, at kunne levere flasker i hurtigt tempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores gin er økologisk og der er brugt nogle rigtig gode økologiske råvarer i processen”, siger kasseren og fortsætter:

“Vores gin flaske er helt unik – alt er skrevet på sønderjysk. Det er gældende for etikken på både for og bagside. Vi synes selv, den smager fantastisk og kan både nydes med og uden tonic”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...