Byrådet godkendte lokalplan som på sigt kan give problemer

Fodbold. Arkivfoto
Fodbold. Arkivfoto
21. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

byrådsmødet onsdag godkendte Byrådet en lokalplan, så der kan bygges boliger på et område ved Hundsbjerg og Buskmosevej mellem Gråsten og Rinkenæs. Det fik gode ord med på vejen af flere byrådsmedlemmer, som synes, det er glimrende, der kommer byggegrunde i Gråsten-området.

Tæt på det kommende boligområde ligger der en fodboldbane og det fik Jan Prokopek Jensen fra Socialdemokratiet til at advare:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når vi godkender lokalplanen, så kan vi vente at løbe ind i problemer, fordi der kommer støj fra fodboldspillerne, som overstiger den tilladte støjgrænse, som ikke tillader ret meget. Det er set andre steder i kommunen, hvor banerne så ikke måde bruges efter klokken 17”.

Venstremanden Erik Krogh er en af dem, som nogle gange spiller på banen, kunne fortælle, at toget larmer mere end fodboldspillerne.

”Men det er alligevel sådan, at selvom der har været spillet fodbold på banen i årevis, så skal der bare én klage til. Det er nemlig sådan, at der er nogle regler for, hvor meget støj, der må være i et boligområde”, sagde Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT TV sendte direkte fra byrådsmødet som du kan se på her på SønderborgNYT TV.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...