Cirkustjernen Jimmy Enoch optræder i Universe

11. april 2013 Uncategorized
Artisterier i verdensklasse og så på et hjul.

Universe byder på et forrygende eventprogram i foråret 2013. Den 20. april gæster Jimmy Enoch Scienceparken på Als.  Lykkedes det mon for Jimmy Enoch at balancere med 100 glas imens han kører rundt på sin et-hjulede cykel?

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele familien. De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere, som sammen med  parkens øvrige oplevelser vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og  læring i børnehøjde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et-hjulet cykelnummer med 100 glas og cykeltricks i verdensklasse Jimmy Enoch vil kl. 14.00 optræde med et forrygende cykelshow, som vil byde på masser af tricks på en cykel.  En time senere, kl. 15.00 venter et usædvanligt vildt show, hvor Jimmy Enoch vil forsøge at balancere med op til 100 glas  imens han kører rundt på sin et-hjulede cykel.

Jimmy Enoch på hjemmebane.

For de cykleglade gæster vil det være muligt at prøve kræfter med bl.a. en  et-hjulet cykel, når Jimmy Enoch står for en cirkusworkshop kl. 14.30. Eventen med Jimmy Enoch foregår i Universe nye  event-telt, som ligger et stenkast fra Segwaybanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...