Dækkene på fem biler blev skåret op

16. november 2020 112

Natten til lørdag blev der igen skåret bildæk i stykker i Vester Sottrup.

“Der er fem biler, hvor dækkende er skåret i stykker og så er skiltet ved vores brandstation også ødelagt, siger brandkaptajn Ken P. Julius til SønderborgNYT. Han tilføjer, at skiltet er skåret i stykker med en hobbykniv.

Han fortæller desuden, at der er flere af de lokale beboere, som ved, hvem det er, der går og ødelægger andre dæk og ting.

“Men ét er at vide og noget andet er at bevise det”, siger brandkaptajnen, der selv tidligere har været offer for hærværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har prøvet at være ude til en brand og da vi kom tilbage til brandstationen, så var dækkene på min bil skåret op”.

Lige nu er Vester Sottrups Frivillige Brandværn i gang med at søge tilladelse til at sætte video-overvågning op ved brandstationen.

“Og så opfordrer til, at beboerne i Vester Sottrup skynder sig at ringe til politiet, hvis de ser en person lave hærværk på biler eller ting”, siger Ken P. Julius.

Lørdagens hærværk er meldt til politiet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...