Debatindlæg: Privatskolen Als’ bestyrelse går ud fra Aase Nyegaard holder ord

28. september 2020 Sønderborg

Bestyrelsesformand Sven Jensen, Privatskolen Als, skriver:

Da jeg i sidste uge – forud for Økonomiudvalgets møde læste, at du og Fælleslisten ikke kunne støtte Privatskolen Als’ ansøgning om en kommunegaranti, troede jeg i første omgang, at jeg læste forkert. Pludselig var jeg i tvivl om, om vi har været til samme møde på Privatskolenskolen tilbage i august måned.

På mødet roste du vores projekt og sagde flere gange, at du selvfølgelig vil støtte op om det. Samtidig kom du med flere råd og gode tips om, hvad vi skulle huske, når vi efterfølgende skulle mødes med hele Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne havde tidligt meldt ud, at de ikke ville stemme for vores ansøgning og dermed var det mig mere end klart, at vi skulle gøre en ekstra indsats for at overbevise de øvrige partier i Byrådet om projektet og de fordele, der ligger i det for hele Sønderborg Kommune og det gjorde vi.

Vi stod faktisk, inden sidste uges økonomiudvalgsmøde, med en meget positiv følelse – indtil vi læste Fælleslistens debatindlæg SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er selvfølgelig fuldstændig op til dig og Fælleslisten, hvad du stemmer i de enkelte sager, men når du så direkte roser os for projektet og tilkendegiver din støtte, så må du også forstå, at vi undrer os meget. Hvad skal vi, altså borgerne, kunne tro på, hvis du, som en af kommunens folkevalgte, ikke holder det du lover og giver udtryk for på et møde.

Men, Aase Nyegaard,  bestyrelsen på Privatskolen Als har stadig tiltro til dine ord på vores møde og regner derfor med, at du på onsdag når Privatskolen Als’ ansøgning er på dagsorden på Byrådsmødet, holder det, du har lovet – og stemmer for ansøgningen eller det mulige ændringsforslag fra Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk