Debat: Befriende at læse Byrådet vil skære ned på bureaukrati

31. marts 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver:

Det var befriende at læse om Byrådets beslutning på SønderborgNYT, hvor der står, at der skal luges ud i unødvendige regler og arbejdsgange. Borgmesteren og hans gruppe har endelig fundet ud af at jeg har talt sandt de seneste snart 10 år.

Det er nu blevet besluttet at der skal skæres betydeligt i det bureaukrati som vores SOSU’er er underlagt i den hårdt presset ældresektor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lysner virkelig for de ældre nu, tænk sig, hvis personalet kan skrue lidt ned for tempoet, så de virkelig kan få lov til at gøre det, de er uddannet til – passe de ældre, og sikre de ældre får en værdig afslutning på deres liv.

Ja, det holdt hårdt, og jeg er blevet nærmest til grin af Erik Lauritzen og hans partimedlemmer, senest da Socialdemokratiet var så lykkelige over, at de ældre skulle passes af pensionister og studerende, hvilket gav en del debat, om det var værdig nok.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg mente det ikke, men det var fint nok for Socialdemokratiet.

Derfor gav det mig også en kæmpe glæde at læse, at nu er nok nok, og de socialistiske kontrol-foranstaltninger skal fjernes mest muligt, og man agter en mere liberal tankegang, så personalet får friere hænder i hverdagen.

Så en stor tak til Byrådet for endelig at lytte til os i den liberale lejr – tænk hvad det ikke kan bringe i fremtiden.

Vokser ældresektoren så ind i himlen? Nej, nu skal næste slag på bordet – de ældres uværdige mad på flere plejehjem – men én ting ad gangen. Men hr. Borgmester du ringer bare, når du er klar til at lytte igen, vi er altid klar til at drøfte kommunens udfordringer – og relevante løsninger.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...