Debat: Nye Borgerliges hovedbestyrelse bakker byrådsmedlem Bo Kleis Christensen op

18. august 2022 Sønderborg
Bo Kleis Christensen. Foto: Ole Kæhler
Bo Kleis Christensen. Foto: Ole Kæhler

Jesper Hammer, organisatorisk næstformand i Nye Borgerlige, skriver:

Nye Borgerliges hovedbestyrelse har onsdag aften drøftet den illoyale opførsel fra to tidligere bestyrelsesmedlemmer af partiets vælgerforening i Sønderborg.

De to medlemmer har nu selv meldt sig ud af partiet, men de ville under alle omstændigheder være blevet ekskluderet for illoyal opførsel.

Hovedbestyrelsen har fuld tillid til partiets byrådsmedlem i Sønderborg, Bo Kleis Christensen, som på fornuftig vis har sørget for at sikre Nye Borgerlige indflydelse i byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kender Bo Kleis Christensen som en pålidelig og driftssikker politiker, der hver dag kæmper for Nye Borgerliges politik.

Nye Borgerlige er ikke et ’alt-eller-intet-parti’. Vi sætter os aldrig i et hjørne med korslagte arme, men arbejder benhårdt for at flytte politikken i vores retning. Det er også sådan, vi kender Bo Kleis Christensen.

Nye Borgerlige i Sønderborg arbejder nu støt videre med en konsolideret bestyrelse og er klar til også at skabe en succes for Nye Borgerlige ved det kommende folketingsvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ: Bestyrelsesmedlemmer forlader Nye Borgerlige på grund af kovending i forhold til ProjectZero

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...