Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver:

Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham sidste gang. For det vil jo sige, at de skulle ekskludere seks bestyrelsesmedlemmer på en gang. For vi var alle enige om at Bo Kleis Christensens kovending ikke stemmer overens med loyaliteten overfor vores vælgere og vi har alle skrevet navn på det samme brev.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Jesper Hammer udtaler sig om illoyalitet blandt en af deres lokalforeninger – det synes vi ikke, er i orden, når han ikke engang havde forberedt sig på det møde, vi havde med ham. Det kan man kalde noget helt andet. Det viser os, at vi har taget det rigtige valg ved at forlade Nye Borgerlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Og nej, selvfølgelig er Nye Borgerlige ikke et alt-eller-intet-parti. Det har vi heller aldrig påstået. Pointen er, at man ikke skal ændre sin mening, fordi en borgmester ikke kan li’ den eller fordi en borgmester befaler at ændre den. Det har absolut intet med demokrati at gøre. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du læse pressemeddelelsen fra Nye Borgerliges hovedbestyrelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...