Debat: Udvalgsformand viderebringer forvaltningens fejlagtige opfattelse

Nordborg. Pressefoto
Nordborg. Pressefoto
16. april 2024 Debat Skrevet af: Redaktion

Erik Jensen, Kirsebærhaven, Nordborg, skriver:

På SønderborgNYT er der et indlæg af udvalgsformand Kirsten Bachmann og det er da meget prisværdigt, at hun endelig ytrer sig. Men hun viderebringer blot forvaltningen fejlagtige opfattelse og præciserer, at arealerne er ’vurderet som fortove’.

Derfor er det helt nødvendigt, at vi beboere fortsat holder os til fakta som er:

Artiklen fortsætter under annoncen

Arealerne er ’længdeparkering’ og har aldrig været klassificeret som fortove! Det blev dengang ikke skrevet ind i byplanvedtægt og deklarationer, men fremgår af kortmateriale.

Arealerne er ikke opbygget som fortove. De er 2-2,2 m brede med tykke køresten, uden kantsten og næsten ingen højdeforskel til kørebanen.

Arealerne er afbrudt med græsarealer ved alle gadehjørner.

Godt nok var Nordborg Kommune en rig og veldrevet kommune, men man misbrugte altså ikke pengene på så dyre og store fortove på små, blinde boligveje med 5 – 10 huse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse fakta vil kommunen kunne få bekræftet af både tidligere politi og embedsmænd, men i første omgang bør man nok ”søge i gamle bøger”.

Vi beboere håber i hvert fald, at forvaltningen stopper al snak om ændrede love og regler for fortove. De omfatter ikke disse arealer, som altid har været længdeparkering. Alle forstår det! Ingen skilteskov er nødvendig!

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...