Debatindlæg: Jeg har aldrig lovet at stemme for en lånegaranti til Privatskolen Als

30. september 2020 Sønderborg

Byrådsmedlem Aase Nyegaard, Fælleslisten, skriver:

Formanden for Privatskolen Als’ bestyrelse, Sven Jensen, havde et indlæg i SønderborgNYT forleden, hvor han påstår, at jeg har lovet at støtte Privatskolen Als og at jeg nu løber fra mit ord.

Sven Jensen husker helt forkert, når han påstår, at jeg har lovet at støtte Privatskolen Als ved at stemme for en lånegaranti.

Jeg har givet udtryk for, at jeg har stor respekt for skolen og at det er et godt og visionært projekt Privatskolen Als arbejder med. Men det er ikke det samme som at give tilsagn om lånegaranti!

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er det lemfældig omgang med sandheden, Sven Jensen er ude i.

Det er ikke i orden at forsøge at give offentligheden indtryk af, at jeg løber fra mit ord ved ikke at ville stemme for lånegarantien.

Nu forsøger Sven Jensen at true sig til en stemme for lånegarantien ved at så tvivl om min troværdighed.

Den slags metoder er ikke ligefrem befordrende for lysten til at støtte Sven Jensens ansøgning til kommunen. Derfor ligner Sven Jensens politiserende indlæg her i SønderborgNYT mere og mere et stort selvmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse Sven Jensens indlæg her: Privatskolen Als’ bestyrelse går ud fra Aase Nyegaard holder ord

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...