Debatindlæg: Brug Den Hvide By til et kursussted – eller til bofællesskabet

9. august 2020 Augustenborg

I juni skrev Bo Vistisen sine tanker om udviklingen af Augustenborg i et debatindlæg – og med afsæt i det har Martin Hughes Eiffert fra Augustenborg også været ved tasterne.

Martin Hughes Eiffert skriver:

Synes bestemt du har fat i noget af det rette, men jeg så dog personligt gerne, at bofællesskabet flytter til den hvide by.Det er meget generende, at have så ustabile borgere, som nogle af dem til tider er, midt i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bofællesskabets beboere vil ikke være til gene for nogen der og vil også selv få mere privatliv og afstand til hinanden end de har nu – det fremmer deres velbefindende.

På en anden side tænker jeg, at man evt kunne omdanne Den Hvide By til et kunstkursussted og placeringen er også oplagt.

Uanset hvad der sker, vil det være positivt, at bygningerne igen får liv. Næsten alt er bedre end at de står tomme, ubrugte – og forfalder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...