Debatindlæg: Rikke Lock Harvig blander klagesager med høringssvar

30. april 2021 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Claus Christensen, Kværs, skriver:

Byrådsmedlem Rikke Lock Harvig blander høringssvar og de 10 klager til Planklagenævnte sammen i sit debatindlæg på SønderborgNYT. Hun skriver ” Hver et høringssvar er nøje læst og vurderet. Spørgsmålene har været mange og bekymringen er stadig stor. Det gør indtryk!”

Det er dejligt at alle høringsvar nøje er læst og vurderet, og at det gør et stor indtryk på hende?

Artiklen fortsætter under annoncen

På alle 95 punkter noterer forvaltningen dette standardsvar: ‘Forvaltningen indstiller, at bemærkningen ikke medfører ændringer af lokalplanforslaget’.

På side 45 i høringssvaret under punkt 3 skriver forvaltningen følgende:

”Matrikel 91 ligger desuden cirka 70 meter fra Avntoftvej, mens matrikel 56, 101 og 127 ligger indenfor cirka 40 meter af Avntoftvej. Ud fra afstanden må det forventes, at cyklen kan trækkes i rabatten.”

Se det svar, må Rikke Lock Harvig jo nødvendigvis have læst, når hun skriver. at spørgsmålene har været mange, og at de gør indtryk på hende!

Artiklen fortsætter under annoncen

Ovenstående er bare et, ud af mange punkter, hvor vi borgere i Kværs bliver tilsidesat.

Hvordan vil i håndtere et cyklistforbud på strækningen, for eksempel hvis der bor en handicappet, der benytter trehjulet cykel? Vil kommunen lave forbud, og tvinge vedkommende til at trække sin handicapcykel i grøftekanten?

Eller bliver der anlagt en cykelsti på vejen – med omkostninger for alle borgere i kommunen?

Biogas i Kværs bliver ikke en nulløsning for kommunen, hvis der tænkes økonomi.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...