Debatindlæg: Sven Jensen ærgrer sig over Aase Nyegaard mener han lyver

30. september 2020 Sønderborg

Bestyrelsesformand Sven Jensen, Privatskolen Als, skriver:

Jeg er ærgerlig over byrådsmedlem Aase Nygaards udsagn: ’lemfældig omgang med sandheden, Sven Jensen er ude i’. Udsagnet er i et debatindlæg på SønderborgNYT.

Vi  – altså repræsentanter fra Privatskolen Als’ ledelse og jeg selv – har haft en god dialog og et rigtig godt møde på skolen, hvor vi efterfølgende sad tilbage med en helt klart fornemmelse, at Aase Nyegaard ville støtte vores projekt og dermed også vores ansøgning om kommunegarantien. Der var faktisk ingen tvivl omkring det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er selvfølgelig beklageligt, at hun har en anden opfattelse af mødet.

Jeg vil gerne takke Aase Nyegaard for den vejledning hun har givet os i forhold til projektet og indspark til vores forberedelse af mødet med økonomiudvalget  – og håber på et fortsat godt samarbejde med den videre udvikling af området ved den tidligere JF-grund overfor Privatskolen Als.

Læs Aase Nyegaards indlæg her: Jeg har aldrig lovet at stemme for en lånegarati til Privatskolen Als

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...