DET GAMLE RÅDHUS inviterer til vælgermøde med Erik Lauritzen og Ole W. Stenshøj

8. november 2017 KV2017

Valgmødet er flyttet – Læs mere HER

DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten sætter fokus på kommunalvalget 2017 med et valgmøde lørdag den 18. november kl. 9.30. Valgmødet finder sted i ”Banken” på DET GAMLE RÅDHUS, og alle borgere i kommunen er inviteret­ med.

”Vi ønsker at engagere så mange borgere i kommunalvalget som muligt, og rammerne på DET GAMLE RÅDHUS giver os god mulighed for at invitere mange gæster. Derfor ser vi det som en oplagt mulighed at afholde et valgmøde her i Gråsten”, siger Thorben Jensen, ejer af DET GAMLE RÅDHUS, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På valgmødet vil de to borgmesterkandidater, Erik Lauritzen fra Socialdemokratiet og Ole Wandahl Stenshøj fra Det Konservative Folkeparti, stå klar til at drøfte fremtiden i Sønderborg Kommune.

”Vi håber, at rigtig mange borgere vil tilbringe lørdag formiddag på DET GAMLE RÅDHUS. Vi serverer kaffe og rundstykker mod et symbolsk beløb på 20 kroner. Pengene går ubeskåret til Gråstens to børnehaver Tumleby og Vindsuset, og vi håber dermed, at valgmødet også kan gavne byens børn. Man er selvfølgelig også velkommen til at betale mere, da børnene jo er de glade modtagere”, siger Thorben Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sikre siddepladser til alle, så er bordbestilling nødvendig, og kan foretages til og med fredag 17. november i receptionen på DET GAMLE RÅDHUS, på telefon 7465 1200, på www.graastenraadhus.dk eller på mail info@graastenraadhus.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk