Det glæder restauratørerne at Destilleriet Als laver spiritus af deres fadøl

17. december 2020 Erhverv

En af de nærmeste dage skal Krestian Muusmann og andre fra Destilleriet Als hente fadøl fra Brøggeriet, Hr. Jessen, Fox and Hounds og Lazy Dog. De synes nemlig ikke, at øllet skal gå til spilde.

“Vi skal ikke feste, men brænde fadøllet, så det bliver til spiritus og så skal det tilbage til de steder, vi har hentet det”, siger Krestian Muusmann til SønderborgNYT.

Hvis ikke Destilleriet Als kunne brænde spiritus af  fadøllet, så skulle det kasseres.

“Så det er jo alletiders idé, som Krestian Muusmann kommer med”, siger bestyrer Henrik Danekilde fra Brøggeríet. Han overvejer at bruge spiritus-leverancen til en gimmick, så der kommer noget sjov ud af det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er det svært at sige, hvor meget øl, der skal køres til Destilleriet Als.

“I Fox and Hounds har vi 22 forskellige fadøl, så alene fra os bliver det til mellem 200 og 300 liter”, siger Lasse Rosenberg til SønderborgNYT.

“Og jeg synes, det er fantastisk, at øllet kan reddes og glæder mig til at byde vores gæster på en lille en, når vi åbner igen”, siger restauratør Leif Jessen fra Hr. Jessen.

Krestian Muusmann fortæller, at spiritussen er færdig omkring nytår. Om den kommer til at Covid, må tiden vise.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 Kultur, Augustenborg

Lokale kunstnere kan udstille på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022

6. december 2021 Kultur

Frem til 19. december inviterer Charlottenborg Fonden for 165. gang til at ansøge om optagelse på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022. Og det gælder ikke mindst de mange kunstnere, som udstiller i Augustenborg, siger Isabella Hemmersbach, som er med til at arrangere udstillingen. Årets jury er inviteret med henblik på at skabe et alsidigt grundlag for udstillingens […]

Læs mere...