DMI varsler kraftig regn

Lokalt kan der komme 50 mm regn. Arkivfoto: Ole Kæhler
Lokalt kan der komme 50 mm regn. Arkivfoto: Ole Kæhler
1. april 2024 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

DMI varsler om kraftig regn for den sydlige halvdel af Jylland og det er gældende fra mandag aften kl. 20 til tirsdag aften kl. 20.

Nedbørsmængderne ventes flere steder at overskride 30 mm på 24 timer, som er varslingsgrænsen, og kan lokalt komme op på 50 mm.

For foråret er det usædvanligt store nedbørsmængder, og det skyldes et lavtryk over den Engelske Kanal, som bevæger sig mod nord. Fronten ventes at gå i stå over Danmark og vil kun langsomt svækkes frem mod tirsdag aften og natten til onsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Varslingen er det, som DMI kalder kategori 1: ‘Vær opmærksom på, at vejrudviklingen kan påvirke dine omgivelser og udendørsaktiviteter’.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...