Eckersberg Børneunivers holdt Børnefestival

Børnefestival. Privat foto
Børnefestival. Privat foto
26. maj 2024 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Det er tredje år i træk, at Eckersberg Børneunivers holder den gratis Børnefestival for børnefamilier. Der lægges vægt på, at alle børn skal have mulighed for at opleve god børnekultur, skriver børneuniverset i en pressemeddelelse.

Børnefestivalen trækker rigtig mange besøgende til Blans og for nogle timer fordobles antallet af mennesker og biler i landsbyen. I år var der show med Jungledyret Hugo og Mikkel Rugholm, der også senere tryllede flotte ballonfigurer frem og mange af de fremmødte børn fik taget et billede med Jungledyret Hugo.

Artiklen fortsætter under annoncen

På pladsen havde Sofus Sæbeboble workshop med børnene, der var glade for at få lov til at lave store flotte sæbebobler. Personalet i børnehaven og skolen lavede sammen med de største elever gratis aktiviteter; så som vandraketter, bål, ansigtsmaling, flotte dekorationer i håret, skyde på mål, skyde med bue og pil, dåsekast, snitte med dolke, sæbebobler, kæphesteridning og ikke mindst så underholdt skolens elevbands og forældreband med musik.

Børneuniverset glæder sig allerede til næste års Blans Børnefestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du se billeder fra børnefestivalen.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...