Eksklusivt: Gin og go’ mad’ – et samarbejde mellem Sønderborg Destillery og kokken Anders Museth Lund

12. oktober 2019 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 2. november holder Sønderborg Distillery i samarbejde med den lokalkendte kok Anders Museth Lund ”Gin og Go’ Mad”, hvor temaet vil være julefrokost. Menuen er nøje sammensat til at passe med de lokale, økologiske gin, Als Gin og Dybbøl Gin, destilleret i hjertet af Sønderborg. Med plads til kun 50 gæster er der lagt op til en helt intim og hyggelig eftermiddag og gæsterne vil blive forført med en fem-retters menu, serveret i julefrokost-stil med øl, gin og vand.

Med et udsolgt arrangement i september er det nu anden gang Sønderborg Distillery går sammen med Anders Museth Lund med et mål om at give gæsterne den ultimative smagsoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet finder sted på Damgaarden i Øster Snogbæk med udsigt til fjorden og Als i baggrunden. Her bor Anders Museth Lund privat, og i den nyrenoverede tilbygning er der indrettet en moderne gildesal, hvor der er kærtegnet for detaljerne med respekt for historien i den over 200 år gamle bygning.

Anders Musth Lund har gennem årene arbejdet på flere kendte restauranter i København. Han har haft fornøjelsen af at kokkerere for de kongelige ombord på Kongeskibet Danmark, og han går ikke på kompromis med kvaliteten. Med sønderjyske rødder er han for få år siden vendt tilbage, så det bliver ikke mere lokalt, skriver Destillery Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Distillery ligger centralt i Sønderborg og er det ældste destilleri i Sønderborg i nyere tid. Men en passion for gin og fokus på høj kvalitet destilleres de 100 procent økologiske gin Als Gin og Dybbøl Gin efter den svære London Dry-metode på traditionelle kobberkedler. Det har taget over et år at nå frem til de helt rigtige recepter og med cirka 40 flasker per batch er alt håndlavet,og alle flasker er nummereret og hver af dem har dermed sin helt egen historie.

Læs mere om destilleriet HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan  købes ved at KLIKKE HER

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...