Lørdag den 2. november holder Sønderborg Distillery i samarbejde med den lokalkendte kok Anders Museth Lund ”Gin og Go’ Mad”, hvor temaet vil være julefrokost. Menuen er nøje sammensat til at passe med de lokale, økologiske gin, Als Gin og Dybbøl Gin, destilleret i hjertet af Sønderborg. Med plads til kun 50 gæster er der lagt op til en helt intim og hyggelig eftermiddag og gæsterne vil blive forført med en fem-retters menu, serveret i julefrokost-stil med øl, gin og vand.
Med et udsolgt arrangement i september er det nu anden gang Sønderborg Distillery går sammen med Anders Museth Lund med et mål om at give gæsterne den ultimative smagsoplevelse.
Arrangementet finder sted på Damgaarden i Øster Snogbæk med udsigt til fjorden og Als i baggrunden. Her bor Anders Museth Lund privat, og i den nyrenoverede tilbygning er der indrettet en moderne gildesal, hvor der er kærtegnet for detaljerne med respekt for historien i den over 200 år gamle bygning.
Anders Musth Lund har gennem årene arbejdet på flere kendte restauranter i København. Han har haft fornøjelsen af at kokkerere for de kongelige ombord på Kongeskibet Danmark, og han går ikke på kompromis med kvaliteten. Med sønderjyske rødder er han for få år siden vendt tilbage, så det bliver ikke mere lokalt, skriver Destillery Als.
Sønderborg Distillery ligger centralt i Sønderborg og er det ældste destilleri i Sønderborg i nyere tid. Men en passion for gin og fokus på høj kvalitet destilleres de 100 procent økologiske gin Als Gin og Dybbøl Gin efter den svære London Dry-metode på traditionelle kobberkedler. Det har taget over et år at nå frem til de helt rigtige recepter og med cirka 40 flasker per batch er alt håndlavet,og alle flasker er nummereret og hver af dem har dermed sin helt egen historie.
Læs mere om destilleriet HER på LINKET
Billetter kan købes ved at KLIKKE HER