Ellen Trane Nørby skal besøge Marina Fiskenæs

3. december 2020 KV21

Fredag mødes Vesntres borgmesterkandidat,Ellen Trane Nørby, med Marina Fiskenæs i Gråsten til en snak om, hvordan turismen i Gråsten kan styrkes. Hun vil også blive vist rundt på Marina Fiskenæs sammen med direktøren Martin Iversen og i den forbindelse høre om de planer og ønsker centeret har for, at kunne tiltrække flere turister og overnatninger til Gråsten og resten af kommunen, så også helårsturismen kan styrkes.

”Jeg ser meget frem til besøget hos Marina Fiskenæs og til at få deres input til hvordan vi kan styrke turismen i Gråsten og Sønderborg Kommune som helhed. Der er nemlig ingen tvivl om, at både Gråsten Slot og den Kongelige Køkkenhave hvert år trækker mange turister til området, men vi kan og skal også styrke indsatsen yderligere til gavn for handel, kulturinstitutioner og vores område som helhed”, siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Corona-pandemien har betydet, at vi i år har haft langt flere danske turister i området og de erfaringer, som det har givet os, det skal vi lære af, så vi fremover formår at fastholde de danske turister samtidig med, at vi får vores tyske, norske og øvrige udenlandske besøgende til at vende tilbage og feriere i området”.

Det er anden fredag i træk, at Ellen Trane Nørby mødes med aktører i og omkring Gråsten for at få input til, hvordan Sønderborg Kommune kan være med til at skabe vækst og udvikling i Gråsten-området. Sidste fredag bød blandt andet på besøg på virksomheder og møde med Gråsten Handel med fokus på hvordan bymidten kan udvikles med cafeer, butikker og bynære boliger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er nemlig vigtigt for Venstre, at vi i højere grad formår at udvikle hele kommunen og få vendt den store fraflytning som kommunen desværre har oplevet gennem de seneste år”, siger borgmesterkandidaten.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...