Ellen Trane Nørbys støtter ser fremad

22. september 2019 Politik

Opbakningen fra politikere i Syd- og Sønderjylland fulgte med, da Ellen Trane Nørby meldte sit kandidatur til posten som Venstres nye næstformand.

Men posten gik til modstanderen Inger Støjberg med skridsikre 73 procent af stemmerne på lørdagens ekstraordinære landsmøde, så nu ser støtterne til Ellen Trane Nørby fremad.

“Jeg støttede Ellen Trane Nørby og sådan er det jo i en demokratisk afstemning. Det, synes jeg, er fint. Det er helt tydeligt, at Inger har opbakning, så det er rart, at det blev en klar afgørelse, siger formand for Venstres regionsbestyrelse i Region Syddanmark, Leif Krarup, til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden af Ellen Trane Nørbys støtter op til valget var europaparlamentsmedlem Asger Christensen, som nu kigger fremad.

 

“Nu rykker vi samme i bussen, så vi kan få genskabt tilliden og få fortroligheden tilbage”, siger han til TV Syd.

For begge Venstre-politikere er det vigtigt, at ledelsen nu tager ved lære af den splittelse, som blandt andet sundhedsreformen, under den tidligere regering, skabte.

“Vi skal have diskuteret den politiske udvikling godt igennem med partiets rødder”, siger Asger Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...