Endelig har sygehusets M14-ansatte lyst til at holde julefrokost sammen

23. november 2018 Erhverv

Fredag aften var langt de fleste, der ansat på Sønderborg Sygehus’ afdeling M14 til julefrkost i Multihuset i Ulkebøl.

“De fleste er her, men selvfølgelig er der nogle få, der skulle noget andet og så er der jo nogle af medarbejderne, der er inde på afdelingen”, siger Anja Krarup, som er afdelingsleder.

“Hvor er det dejligt, så mange af os er kommet og det er jo ret nyt”, blev der sagt i velkomsten. Og deltagerantallet viser, at medarbejderne gerne vil være sammen.

Afdelingen har i nogle år været et turbulent sted for medarbejderne, men nu er alle tilfredse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er alle på afdeling M14 på Sønderborg Sygehus rigtigt glade for hinanden og for deres arbejdsplads – en forandring der kunne aflæses i en trivselsundersøgelse, hvor alt lyste grønt.

“Der er kommet andre arbejdsgange og der er ansat mere personale, så nu er vi allesammen glade”, siger sygeplejerske Amira A. Halim til SønderborgNYT. Sygefraværet kom ned fra 17 til tre procent.

Anja Krarup er den nye afdelingsleder og hun er naturligvis også glad for, at bøtten er vendt – og det på en måde, så også pårørende og patienter er blevet mere tilfredse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mange nationaliteter ansat på sygehusafdelingen – og derfor havde Amira A. Halims mor tilbudt at lave arabisk mad – og det blev til en buffet, der faldt i rigtig god jord.

Læs om forandringen HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...