Er Tina Nielsen fra Min Købmand i Blans den sødeste af alle kassedamer?

9. april 2021 Sundeved
Købmand Tina Nielsen. Foto: Henrik Bjerregrav
Købmand Tina Nielsen. Foto: Henrik Bjerregrav

Min Købmand i Blans i Sønderjylland kan være stolt. Butiksindehaver Tina Nielsen er i finalen i Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2021, og du kan stemme på hende nu!

Som købmand med egen butik jonglerer Tina Nielsen med et væld af forskellige roller. Mest af alt holder hun af timerne bag kassen, hvor hun kommer tæt på sine kunder. Arbejdsdagen begynder klokken 7.30 og varer, indtil en af hendes fire ansatte kommer og afløser hende ud på eftermiddagen. På den tid når hun at være både kassedame, flaskedreng, vinduespudser, indkøber og kontormedarbejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er allermest glad for at sidde bag kassen. Der får jeg hilst på mine kunder og hørt, hvordan det går. Mange fortæller en hel masse, også fortrolige ting. Og jeg har det princip – som jeg også fortæller mine ansatte – at hvad de hører i butikken, bliver i butikken”, siger Tina Nielsen i en pressemeddelelse.

Måske er det også derfor, kunderne har indstillet 50-årige Tina Nielsen til Hjemmets konkurrence om at blive Danmarks sødeste kassedame 2021. I hvert fald skriver flere i deres indstillinger, at ‘Tina er omsorgsfuld på alle måder’, og ‘Tina er altid sød, smilende og står på spring for hele byen’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden er hele landsbyen Tina Nielsen meget taknemlig for, at hun reddede butikken i 2018, efter at den tidligere købmand ikke kunne fortsætte.

Mange indbyggere i Blans har købt andelsbeviser i butikken, så den kunne leve videre.

I mange år drev Tina Nielsens forældre købmandsbutik i Vester Sottrup og hun afviste som barn at skulle gå i deres fodspor, men det varierede job trak alligevel, og hun blev udlært i sine forældres butik. Siden har hun prøvet mange forskellige jobs, men hun savnede noget:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var helt klart at have kontakt med mennesker. Jeg er nysgerrig på den gode måde, hvis man kan sige det, “siger hun.

Du kan stemme ved at klikke ind på alt.dk.

Sidste frist for at stemme er 26. april. Den endelige kåring finder sted midt i maj, hvor vinderen ud over æren og glæden kan nyde en gaveregn til en værdi af cirka 25.000 kr.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...