Erhvervsklubben hørte SønderjyskEs coach fortælle om sit arbejde

8. februar 2023 Erhverv

Tirsdag aften skulle SønderjyskEs håndboldherrer igen spille kamp i Broager Sparekasse Skansen og som optakt til kampen var 175 af medlemmerne fra SønderjyskEs Erhvervsklub samlet i Dybbøl-hallen, hvor der blev budt på mad og oplæg.

Inden gæsterne begyndte at komme, havde en stor flok frivillige gjort alting klar i Dybbøl-hallen og i Broager Sparekasse Skansen var der også en stor gruppe frivillige, der gjorde klar til, at publikum kunne komme og få en håndboldoplevelse.

“Jeg er glad for, at jeg kan fortælle, at nogle af de hidtidige sponsorer har løftet deres sponsorater og så er jeg glad for at byde Murermester Ib Skovby ved Uwe Thomsen og Fri BikeShop velkommen som sponsorer”, sagde formanden for Erhvervsklubben, Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT fangede Susanne Jessen Møller fra Fri Bikeshop og spurgte, hvorfor de træder ind som sponsorer.

“Vi ville prøve noget nyt og anderledes og så tæller det også, at vi er med til bakke op om byens elitesportshold, SønderjyskE”, sagde hun og tilføjer, det er godt for hele Sønderborg, at der et elitesportshold.

“Byens virksomheder og handelsliv har glæde af håndboldholdet og derfor skal vi også bakke op holdet op”.

Taber de ‘lette’ kampe

En ting, som har undret mange tilskuere og SønderjyskE-fans, det er, at holdet har det med at slå nogle af de hold, som ligger langt bedre placeret i rækken og så til gengæld tabe til modstandere, som de faktisk burde vinde over.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det handler jo ikke om, at håndboldspillerne er blevet dårlige spillere i tidsrummet fra en sejr til et uventet nederlag. Altså må det dreje sig om noget andet og jeg plejer at sige, at en god håndboldkamp handler om det, der sker mellem ørerne på spillerne, altså den måde de mentalt går til opgaven på”, sagde Michael Willemar, som er hyret ind som coach for håndboldholdet.

Han ser det som sin opgave at hjælpe spillerne fra at tabe med 10 til 12 mål og frem til at have et godt bundniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når ting ikke lykkes i en kamp, så kommer det mentale ind – og det handler om at tænke, at vi spiller for at vinde – og ikke at vi spiller for at undgå at tabe”, sagde Michael Willemar, der også er forstander på idrætshøjskolen.

“Et af de værktøjer, som spillerne kan bruge, det er at se kampen for sig, inden de går på banen, altså visualisere. Vi så, at det virkede i kampen mod GOG. Der viste spillerne attitude”.

Aftenens håndboldkamp var imod Fredericia – og det var Fredericia, som trak det lange strå og vandt med 27 mål mod 22.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...