Erik Krogh fra Broager er klar til at genopstille for Venstre

30. november 2020 KV21

For en godt en måneds tid siden udtalte Erik Krogh fra Broager, at han droppede politik, fordi der var mange andre gøremål i dagligdagen. Siden da har Venstre fået en ny spidskandidat til borgmesterposten i Sønderborg Kommune, Ellen Thrane Nørby.

Efter min udmelding om at stoppe i politik, har jeg fået flere opfordringer, også fra spidskandidaten til at genopstille for Venstre i Broager, fortæller Erik Krogh i en pressemeddelelse.

“Det har selvfølgelig gjort indtryk og jeg er kommet til den konklusion, at jeg har valgt at være med på det kandidathold, som Venstre i Sønderborg Kommune sætter i december”, siger Erik Krogh.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser frem til et spændende år i 2021, hvor vi forhåbentlig får lagt Coronaen bag os. Det bliver et spændende år på den politiske front, hvor det kulminerer med valg til kommuner og region”.

Erik Krogh har tidligere beskæftiget sig med byrådsarbejde i Broager i fem år og det var inden kommune-sammenlægningen i 2007.

“Jeg har været politisk aktiv i Venstre siden 1999, hvor jeg startede i bestyrelsen i Broagerlands Venstre. Ved KV17 fik jeg 337 stemmer og det er mit mål at det skal blive til endnu flere i 2021, når Venstre går styrket ind i næste byrådsperiode”, lyder det fra Erik Krogh

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...