Erik Krogh fra Broager er klar til at genopstille for Venstre

30. november 2020 KV21

For en godt en måneds tid siden udtalte Erik Krogh fra Broager, at han droppede politik, fordi der var mange andre gøremål i dagligdagen. Siden da har Venstre fået en ny spidskandidat til borgmesterposten i Sønderborg Kommune, Ellen Thrane Nørby.

Efter min udmelding om at stoppe i politik, har jeg fået flere opfordringer, også fra spidskandidaten til at genopstille for Venstre i Broager, fortæller Erik Krogh i en pressemeddelelse.

“Det har selvfølgelig gjort indtryk og jeg er kommet til den konklusion, at jeg har valgt at være med på det kandidathold, som Venstre i Sønderborg Kommune sætter i december”, siger Erik Krogh.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser frem til et spændende år i 2021, hvor vi forhåbentlig får lagt Coronaen bag os. Det bliver et spændende år på den politiske front, hvor det kulminerer med valg til kommuner og region”.

Erik Krogh har tidligere beskæftiget sig med byrådsarbejde i Broager i fem år og det var inden kommune-sammenlægningen i 2007.

“Jeg har været politisk aktiv i Venstre siden 1999, hvor jeg startede i bestyrelsen i Broagerlands Venstre. Ved KV17 fik jeg 337 stemmer og det er mit mål at det skal blive til endnu flere i 2021, når Venstre går styrket ind i næste byrådsperiode”, lyder det fra Erik Krogh

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...