Erik Lauritzen er igen valgt som borgmesterkandidat

26. juni 2020 KV21

Socialdemokratiet i Sønderborg Kredsen har efter lang tids udsættelse på grund af Corona-restriktioner holdt Kredsrepræsentantskabsmøde. Mødet fandt sted i Sønderborg torsdag aften. Her var det repræsentanter fra kommunens fem partiforeninger, der godkendte beretninger fra bestyrelsen, byrådsgruppen samt folketingsmedlem Benny Engelbrecht.

Kredsbestyrelsesmedlemmer blev genvalgt så organisationen er intakt.

Aftenens vigtigste punkt var valg af borgmesterkandidat til det kommende Byrådsvalg i november 2021.  De fem partiforeninger har behandlet spørgsmålet i januar/februar på deres respektive generalforsamlinger. Fra alle fem partiforeninger var der entydig indstilling af borgmester Erik Lauritzen til igen at være partiets borgmesterkandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kredsrepræsentantskabet valgte på de indstillinger enstemmigt Erik Lauritzen, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Kredsformand Steen Nørhardt udtrykte stor glæde over det klare valg:

”Erik Lauritzen står meget stærkt og har gennem nu næsten syv år vist stort format som leder af byrådet og kommunens borgmester. Vi er stolte over den gode udvikling Sønderborg kommune er i og som Socialdemokratiet, med Erik Lauritzen, har stået i spidsen for. Hele organisationen er klar til forberedelserne af det kommende valg. Med den klare opbakning til Erik Lauritzen og med en stærk byrådsgruppe og mange gode nye kandidater på vej, ser jeg med fortrøstning frem mod valget,” siger Steen Nørhardt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen holdt en kort tale til repræsentantskabet, hvor han takkede mange gange for den klare opbakning og glædede sig til den kommende valgkamp:

”Jeg føler virkelig, at vi har brugt vores 15 mandater i byrådet godt i denne byrådsperiode. Jeg kan kun være en smule stolt over de resultater, vi opnår ved det samarbejde, vi står for i byrådet. Sønderborg kommune er i topform, mange stærke udviklingsprojekter har vi igangsat og gennemført, og det jeg er allermest glad for er, at vi hele tiden har fokus på at udnytte alle muligheder for at styrke velfærden. Jeg glæder mig enormt over den store opbakning medlemmerne har givet mig og byrådsgruppen. Jeg er helt klar og glæder mig meget til valget næste år, hvor jeg og vi skal bedømmes af vælgerne”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...