ES Brolægger og Entreprenør igen finalist til Årets Håndværker

7. marts 2019 Erhverv

ES Brolægger og Entreprenør er finalist til ”ÅRETS HÅNDVÆRKER ”2019 I kategorien Årets Brolægger 2019.

Det er en glad Erik Skovmand og hans hustru Jeanette Skovmand og deres dygtige medarbejdere, der har modtaget nyheden om, at ES Brolægger og Entreprenør, som vandt i den samme kategori i 2016 og været i finalen nu her for tredje år i træk, at de er trukket som finalister til ”ÅRETS BROLÆGGER” 2019.

Erik og Jeanette Skovmand så det hele på deres store lærred derhjemme i stuen, da offentliggørelsen af finalisterne på Anmeld Håndværkers LIVE blev udsendt på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne blev ringet op, og der lød et jublen i telefonen. ”Fedt, vi kom med igen ”

Erik Skovmand fortæller at firmaet har nogle dygtige medarbejdere, der gør en stor indsats hver eneste dag for at holde kvaliteten i top overfor deres kunder – både for de store og de små firmaer samt private og det offentlige.

Det kræver god service at nå finale

Virksomheden er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste score fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haanvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ”ÅRETS HÅNDVÆRKER” 2019

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er de også helt vildt stolte over den anerkendelse, som finalepladsen til ”ÅRETS BROLÆGGER” 2019 er udtryk for.

”Vi takker alle vores kunder, der har svaret på vores smileyskemaer, og vores dygtige medarbejdere som igen har hjulpet firmaet med endnu en gang at blive så meget anerkendt, at det er blevet til finalepladsen som ”ÅRETS BROLÆGGER 2019” .

“Vi ser frem til endnu en fantastisk aften i Cirkusbygningen, den fede stemning og mange sjove hyggelige timer sammen og spændingspunktet bliver så hvem der vinder og skal stå på den store scene”, siger Erik Skovmand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...