Et år til KV 2017 og DSU er begyndt på valgkampen

21. november 2016 Politik

 

DSU i Sønderborg tog mandag eftermiddag hul på valgkampen – og der blev delt brochurer, børnechampagne og valgflæsk ud til de sønderborgenere, der gjorde holdt ved Jesper Smaling og Karsten Wohlgemuth.

“I dag er der et til kommunalvalget, så det er meget passende lige at få folk til at begynde at tænke lidt over, hvor de skal sætte deres kryds”, siger Karsten Wohlgemuth til SønderborgNYT. Han er DSU-ernes kandidat til regionsrådet.

Hans makker i mandagens valgkamp er Jesper Smaling, der allerede er i byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg stiller op for DSU igen”, siger Jesper Smaling. Han fortæller, at der i år er rigtigt mange nye og unge kandidater i Socialdemokratiet og de kan jo være et glimrende alternativ, hvis man synes, der trænger til lidt udskiftning i kommunalbestyrelsen.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...