Fælles studenter-mødested

11. april 2013 Politik

De studerende på Sønderborgs uddannelser savner et fælles mødested, og de efterlyser bedre information om aktiviteter og events – både på tværs af skolerne og på engelsk, eftersom en stor del af dem kommer fra andre lande. Det gælder ikke mindst på Syddansk Universitet i Sønderborg, hvor 70 pct. af de studerende er rejst hertil fra 50 forskellige lande.

Det var en af de vigtigste konklusioner efter en to-dages workshop for studerende i Sønderborg. Den blev holdt som led i det landsdækkende projekt ”12 byer på 12 måneder”, som tegner et portræt af 12 danske byer set med de unges øje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet er at finde frem til de unge borgere syn på byernes ressourcer og potentialer i forhold til det faktum, at storbyerne i stigende grad suger især ungdommen til sig, mens yderområderne affolkes. Konklusionerne skal i sidste ende gavne byernes arbejde med byudvikling og strategier, og det er perfekt timet, at Sønderborg er en af de udvalgte byer, eftersom kommunen netop nu inviterer borgerne til dialog om den nye kommuneplan i kampagnen: Råb Bare Højt!

Kampagnen kan man finde på facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...