Festligt garantmøde i Broager Sparekasse

23. marts 2018 Uncategorized

Forleden havde Broager Sparekasse det årlige garantmøde.

Peter Johannsen, bestyrelsesformand, bød de mere end 650 fremmødte i Broager Hallen velkommen. Her fortalte han om året der er gået, både i sparekassen, men også økonomien på verdensplan. For Broager Sparekasse var det et rigtig godt år, med endnu et rekord-resultat.

Han kunne også fortælle, at branchen klarer sig godt generelt, samtidig med, at der stilles højere og højere krav til bl.a. egenkapital og mange andre nøgletal. I Broager Sparekasse arbejdes der med lav risikoprofil, og sådan vil det også være i fremtiden. Det betyder bl.a., at sparekassen er godt forberedt til fremtidens øgede krav til branchen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremtiden

Om fremtiden fortalte formanden, at sparekassen fortsat ønsker at være en lokal selvstændig sparekasse. Sparekassen vil være en aktiv spiller i lokalområdet med stor opbakning i form af sponsorater og tilstedeværelse.

På erhvervssiden ønsker sparekassen at vækste med flere kunder og større udlån. Mange pengeinstitutter flytter deres erhvervscentre til andre byer som Haderslev og Kolding, så efterhånden er sparekassens erhvervsafdeling en af de største i Sønderborg Kommune. Derfor er der potentiale for at vækste på dette område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Johannsen takkede til sidst af som formand for bestyrelsen. Næste år er der en ny formand, som skal byde velkommen og fremlægge bestyrelsens beretning.

Regnskab 2017

Sparekassedirektør, Lars Christensen, fremlagde efterfølgende regnskabet for 2017.

Se regnskabet her.

“Det er dejligt, for andet år i træk, at kunne præsentere vores bedste regnskab hidtil”, sagdee Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikduoen Brødrene Olsen runder aftenen af på festlig vis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...