Fire foreninger inviterer til parkunderholdning i Broager

12. august 2019 Kultur

Fire foreninger i Broager står bag invitationen til underholdning i byens park på søndag den 18. august kl. 14-18. Efter mange års pause er der opbakning fra foreninger og frivillige til at genoplive de populære søndage i Broager.

Og ved den første parkunderholdning forrige søndag kvitterede borgerne med et flot fremmøde, skriver foreningerne i en pressemeddelelse.

450 mødte op og nød eftermiddagen i parken. Så det er med store forventninger, at de fire foreninger og endnu flere frivillige end sidst gør rammerne klar til en dejlig oplevelse med musik fra Hilmer, Hilmer & Hilmer, Henriette Sonne og 2nd Hands. Alle spiller de gratis til glæde for de fremmødte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden byder eftermiddagen på en oplevelse med spejderne med snobrødbagning og en tur i brandbilen kørt til parken af Broager Frivillige Brandværn. Som sidst kan publikum på forhånd købe madbillet i SuperBrugsen i Broager. Menuen er gyros og salat. 125 var til fælles spisningen ved sommerens første arrangement.

“Vi stiller nu en postkasse op, så publikum kan fortælle os, hvad de gerne vil have fremadrettet musikalsk og måske med andre indslag”, fortæller Jørgen Horne på vegne af Broager Erhverv, Udviklingsforum, BUI Rock og Broager Kultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har programsat tre parkunderholdninger i sommer. Første gang er gået fantastisk. På søndag håber vi på ny på et stort fremmøde og masser af glade mennesker, og får vi opbakningen, er der i foreningerne vilje til at udvide med flere tilbud i parken”, forudser Jørgen Horne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk