FKSSlamson overtager Simon Moos Entrepriser

17. juni 2021 Erhverv
Foto fra virksomheden Simon Moos
Foto fra virksomheden Simon Moos

En af Danmarks ældste og største virksomheder inden for kloakservice, FKSSlamson A/S med hovedsæde i Odense, overtager nu kloak- og entreprisefirmaet Simon Moos Entrepriser A/S i Sønderborg.

Overtagelsen sker som led i et generationsskifte og indehaver Simon Moos forsætter i FKSSlamson året ud. Han ser sammenlægningen med FKSSlamson som en unik mulighed for at fremtidssikre virksomheden og sikre vækst og nye arbejdspladser.

”Sammenlægningen giver os helt nye udviklingsmuligheder. FKSSlamson er en virksomhed, der lige som os er teknologisk funderet. Og med deres store flåde af højteknologiske biler og udstyr samt højt specialiserede medarbejdere, får vi nu tilført helt nye kompetencer og muskler, og kan derfor også byde ind på nye og større opgaver end vi er vant til og overalt i landet”, siger Simon Moos i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Simon Moos Entrepriser A/S er etableret i 1971 og har specialiseret sig inden for TV-inspektion, slamsugning, tømning af septiktanke, spuling, tørsugning, behandling af slam samt oprensningsprojekter. Virksomheden udfører opgaver for både private husejere samt en række kommuner, forsyninger, virksomheder m.fl. Virksomheden har i marts måned netop fejret sit 50 års jubilæum.

Simon Moos Entrepriser har endvidere investeret i et moderne slamhotel, hvor man har specialiseret sig i at modtage og behandle kommuner og forsyningsselskabers slam. Det blandes med have- og parkmateriale, som sætter gang i komposteringen, hvor det så omdannes til miljøvenlig biokompost til levering til landmændene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med overtagelsen af Simon Moos Entrepriser beskæftiger FKSSlamson nu mere end 275 medarbejdere fordelt over hele landet. FKSSlamson udfører en lang række services inden for kloakområdet, herunder bl.a. TV-inspektion, spuling, tømningsordninger, No-dig mm.

Adm. direktør hos FKSSlamson, Michael Nielsen, understreger, at alle medarbejdere fortsætter med at udføre opgaver for kunderne med den gode, lokale service – blot tilført endnu større og flere kompetencer, udstyr og sikkerhed for levering.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er jo en sund og yderst veldrevet virksomhed med et værdisæt, der matcher vores. Ved at vi nu kan levere inden for alle typer og størrelser af kloakservices i det sydlige Danmark, ser vi rigtig gode muligheder for at ekspandere og vækste over de kommende år ”, siger Michael Nielsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...