Flere sønderborgensere smittet med Corona

31. oktober 2020 COVID-19

De seneste syv dage er der registreret 77 smittede med Covid-19 i Sønderborg Kommune og dermed stiger antallet af smittede fortsat og Sønderborg må lægge yderligere 12 smittede til siden i går.

Fredag blev en elev Nordals Skolen testet positiv for Corona og 40 elever og fire lærere blev sendt hjem og to dagplejere i distrikt Nordals må indtil videre holde lukket for at undgå smittespredning, fordi et dagplejebarn er testet positiv. Også en badegæst i Vikingen blev testet positiv i torsdags.

Artiklen fortsætter under annoncen

På tirsdag  åbner det nye Covid-19 Testcenter på Ellegaardvej 16 i Sønderborg og det nye testcenter har en kapacitet, der er op til fire gange så stor, som de nuværende hvide telte ved sygehuset.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...