Første weekend med Hotel Alsiks julemarked var forrygende god

13. december 2021 Erhverv

Den første weekend med Hotel Alsiks julemarked gik over al forventning og eventchef Anne K. Bruun Sørensen fra Hotel Alsik er glad for, at rigtigt mange sønderborgere besøgte markedet.

“Fredag og især lørdag var der rigtig mange gæster og dem, der har stande, var også ovenud tilfredse”, siger Anne K. Bruun Sørensen til SønderborgNYT. Hun fortæller, at hotellet solgte 450 liter julegløgg og 300 pølsehorn på de tre første julemarkedsdage.

Også arrangøren, Claus Haas Petersen fra CHP Event er yderst tilfreds og superglad for den glotte opbakning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg hørte gæster, der sagde, at de hyggede sig glimrende på Hotel Alsiks julemarked og derfor ville de ikke køre til Flensborg – og det er jo deligt at høre. Det var også virkeligt dejligt at se, der kom så mange mennesker den allerførste gang, hvor der var julemarked ved Hotel Alsik”, siger Claus Haas Petersen til SønderborgNYT

Der er julemarked igen på fredag fra klokken 14 til 19 samt lørdag og søndag fra klokken 10 til 16.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til den kommende weekend og det bliver spændende at se, om der kommer lige så mange, som der gjorde i den første julemarked-weekend”, siger Kristian Lykke-Krogh, som havde en bod med lidt varer fra Visselulles Vinbar.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg kan sige, at laver Hotel Alsik julemarked igen næste år, så er jeg klar til at være med”.

Du kan SE BILLEDER FRA JULEMARKEDET HER .

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...