Foreningen Hjælp Voldsofre vil vokse

7. april 2013 Uncategorized

Har du lyst til at hjælpe med til at gøre Lokalforeningen i Sønderjylland til den største lokalforening i Danmark. Hjælp Voldofre betragter medlemmerne i Sønderjylland som gode ambassadører. Vi ved om nogen, at omtale bedrer kendskabet til os og dermed også større muligheder for ofrene.

Det kræver ikke det store at blive ”ambassadør”. Faktisk bare at du har bopæl i Sønderjylland og tegner et medlemskab af foreningen. Det koster årligt kun 90 kr. og pensionister kun 45 kr. Det er nemt at blive medlem. Du kan via Netbank indbetale beløbet ved anvendelse af girokort +01< +1409654. Husk at anføre din adresse, så du efterfølgende kan få tilsendt et medlemsblad og kort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over fire årlige medlemsblade har du mulighed for at modtage to årlige nyhedsbreve fra lokalforeningen. Det kræver at foreningen har din mailadresse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...