Foreningen Hjælp Voldsofre vil vokse

7. april 2013 Uncategorized

Har du lyst til at hjælpe med til at gøre Lokalforeningen i Sønderjylland til den største lokalforening i Danmark. Hjælp Voldofre betragter medlemmerne i Sønderjylland som gode ambassadører. Vi ved om nogen, at omtale bedrer kendskabet til os og dermed også større muligheder for ofrene.

Det kræver ikke det store at blive ”ambassadør”. Faktisk bare at du har bopæl i Sønderjylland og tegner et medlemskab af foreningen. Det koster årligt kun 90 kr. og pensionister kun 45 kr. Det er nemt at blive medlem. Du kan via Netbank indbetale beløbet ved anvendelse af girokort +01< +1409654. Husk at anføre din adresse, så du efterfølgende kan få tilsendt et medlemsblad og kort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over fire årlige medlemsblade har du mulighed for at modtage to årlige nyhedsbreve fra lokalforeningen. Det kræver at foreningen har din mailadresse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...