Foreningen Hjælp Voldsofre vil vokse

7. april 2013 Uncategorized

Har du lyst til at hjælpe med til at gøre Lokalforeningen i Sønderjylland til den største lokalforening i Danmark. Hjælp Voldofre betragter medlemmerne i Sønderjylland som gode ambassadører. Vi ved om nogen, at omtale bedrer kendskabet til os og dermed også større muligheder for ofrene.

Det kræver ikke det store at blive ”ambassadør”. Faktisk bare at du har bopæl i Sønderjylland og tegner et medlemskab af foreningen. Det koster årligt kun 90 kr. og pensionister kun 45 kr. Det er nemt at blive medlem. Du kan via Netbank indbetale beløbet ved anvendelse af girokort +01< +1409654. Husk at anføre din adresse, så du efterfølgende kan få tilsendt et medlemsblad og kort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over fire årlige medlemsblade har du mulighed for at modtage to årlige nyhedsbreve fra lokalforeningen. Det kræver at foreningen har din mailadresse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...