Fuld gang i byfesten i Blans

.Byfest i Blans. Bachs Foto
.Byfest i Blans. Bachs Foto
1. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag er der igen fuld gang i Byfesten i Blans, og der blev lagt fra land med ringridning på havetraktorer og knallerter.

”Torsdag havde vi lotto og fredag var der gratis sildebord til seniorerne. Senere var der 141 med i vores løb. Der var også byfestfodbold og fest”, siger Nanna Aggerley fra landsbylauget, der er arrangør.

”I dag, lørdag, skal vi også ha’ børnelotto, der er besøg af Ullerup Frivillige brandværn og veteranbiler. I eftermiddag er der også stort kagebord og i aften er der spisning og fest”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Selvfølgelig tjener vi nogle penge på byfesten, men de bliver brugt til andre ting, som gavner fællesskabet og sammenholdet”, siger Nanna Aggerley til SønderborgNYT.

Her kan du se billeder fra Blans.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...