Gang i billetsalget til Byfestens Bingo Banko

12. april 2013 Kultur

Byfesten genoptager en gammel tradition og sætter igen Bingo Banko på programmet om søndagen og det sker i samarbejde med TO3 fra Aksen i Hvedemarken, der har løbet gade op og gade ned for at finde sponsorpræmier.

– Jeg blev faktisk forbavset over, hvor godt Sønderborgs butikker støtter op om ideen med at lave en god gang familie bingo, siger Dorte Kerdil fra TO3, som er en støtteforening, der hjælper med, når der skal laves aktiviteter for børn og deres forældre i boligområderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et gavekort fra SunCharter på 2.500 kr, 1.000 kr fra BG Busser, smykker fra CHAKANA og gavekort til bl.a. Kvickly,  Jensen’s Bøfhus, Marina Fiskenæs, Rema 1000 og Garnhulen.  Derudover er der en middag på højkant til 4 på Colosseum, 4 billetter til Kinorama, købmandskurv fra Spar Købmand samt kødpakker fra SuperBrugsen.

Dorte Kerdil tror på, at det er meget sjovere at spille om den slags gevinster fremfor bare om pengepræmier. Billetsalget viser tydeligt, at hun på ingen måde tager fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Forresten laver Guldbageren fra Møllegade jordbærkager til Byfesten, så når der skal spilles Bingo Banko, så kan der spises kage og drikkes kaffe eller te og det er med i prisen på bare 100 kroner – som også dækker seks plader, siger Dorte Kerdil til Sønderborg Nyt.

Billetter til 100 kroner kan købes i Aksen i Hvedemarken eller hos formanden for Byfesten, Marion Lippert mobil 5090 6659.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...