Gang i billetsalget til Byfestens Bingo Banko

12. april 2013 Kultur

Byfesten genoptager en gammel tradition og sætter igen Bingo Banko på programmet om søndagen og det sker i samarbejde med TO3 fra Aksen i Hvedemarken, der har løbet gade op og gade ned for at finde sponsorpræmier.

– Jeg blev faktisk forbavset over, hvor godt Sønderborgs butikker støtter op om ideen med at lave en god gang familie bingo, siger Dorte Kerdil fra TO3, som er en støtteforening, der hjælper med, når der skal laves aktiviteter for børn og deres forældre i boligområderne.

Der er et gavekort fra SunCharter på 2.500 kr, 1.000 kr fra BG Busser, smykker fra CHAKANA og gavekort til bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvickly,  Jensen’s Bøfhus, Marina Fiskenæs, Rema 1000 og Garnhulen.  Derudover er der en middag på højkant til 4 på Colosseum, 4 billetter til Kinorama, købmandskurv fra Spar Købmand samt kødpakker fra SuperBrugsen.

Dorte Kerdil tror på, at det er meget sjovere at spille om den slags gevinster fremfor bare om pengepræmier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget viser tydeligt, at hun på ingen måde tager fejl.

– Forresten laver Guldbageren fra Møllegade jordbærkager til Byfesten, så når der skal spilles Bingo Banko, så kan der spises kage og drikkes kaffe eller te og det er med i prisen på bare 100 kroner – som også dækker seks plader, siger Dorte Kerdil til Sønderborg Nyt.

Billetter til 100 kroner kan købes i Aksen i Hvedemarken eller hos formanden for Byfesten, Marion Lippert mobil 5090 6659..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...