Generalforsamling og bestyrelsesvalg hos Sønderjysk Forsikring

Generalforsamling i Sønderjysk Forsikring. Arkivfoto
Generalforsamling i Sønderjysk Forsikring. Arkivfoto
24. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hos Sønderjysk Forsikring blev den ordinære årlige generalforsamling holdt i går, tirsdag, hvorefter Marianne Hvid fortsætter som formand, og Hans-Christian Ohrt fortsætter som næstformand.

“Overskriften i år er atypisk, og der har været medvind og modvind”.

Sådan startede beretningen fra bestyrelsesformanden Marianne Hvid. Hun forklarede endvidere, at det atypiske bl.a. lå i frasalget af erhverv, en stribe vejr-situationer samt dyrere erstatninger, hvor også inflationen spiller ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Summer vi det hele sammen, får vi et positivt koncernresultat efter skat på 110 mio. mod 2 mio. i 2022 – og et kapitalgrundlag, der overstiger kapitalkravet 3,5 gange, hvilket placerer os blandt landets stærkeste og godt rustet til fremtiden”, siger hun i en pressemeddelelse.

Om fremtiden siger hun:

“Vi fortsætter med de gode ting, der allerede er sat i gang. Ikke fordi vi bare gør, som vi plejer – men fordi netop de indsatser har fået Sønderjysk Forsikring op i ligaen blandt de større forsikringsselskaber i Danmark”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under generalforsamlingen blev årets regnskab 2023 godkendt, og der blev afholdt bestyrelsesvalg.

Der var genvalg til Hans-Christian Ohrt, Ole Jespersen og Thomas Kragh.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med fortsat opbakning til, at Marianne Hvid fortsætter som formand, og Hans-Christian Ohrt fortsætter som næstformand.

Dermed ser bestyrelsen således ud: Marianne Hvid, bestyrelsesformand, Hans-Christian Ohrt, næstformand, Kaj Asmussen, bestyrelsesmedlem, Brian F. Birkegaard, bestyrelsesmedlem, Thomas Kragh, bestyrelsesmedlem, Ole Jespersen, bestyrelsesmedlem, Suzette Nielsen, bestyrelsesmedlem, Torben Brandt, medarbejdervalgt og Anni Tønder, medarbejdervalgt.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...