Glæde i Mommark Marina – badehusene er kommet

Badehus løftes på plads. Privat foto
Badehus løftes på plads. Privat foto
12. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er masser af liv ved Mommark Marina og en del af det skyldes, at badehusene er ankommet og det glæder Carsten Kock, at der er fremgang efter stormfloden hærgede hele området.

“Det er Mommark Havns Venner, som står bag badehusene, som kommer til at bestå af en herre- og en dameafdeling samt et fællesrum”, siger Carsten Kock til SønderborgNYT.

“I slutningen af april bliver der lavet en ny badebro og jeg regner med, at alt er klar til brug i den sidste del af maj måned”.

Tanken er, at der bliver lavet en vinterbadeklub med egen bestyrelse og medlemmerne får en chip, så de kan bruge badehusene, når de har lyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alle andre – campinggæster, turister og lokale – skal også have mulighed for at benytte badehus og sauna – og det får de ved at købe et dagskort”, siger Carsten Kock.

Her er der billeder fra Mommark Marina.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...