Helt vild med Naturvidenskabsfestivalen

24. september 2021 Uddannelse

Naturvidenskabsfestivalen 2021 – Helt Vildt finder sted i den kommende uge i hele Sønderborg-området hos en lang række forskellige aktører, der alle gør en stor indsats for at gøre science spændende, vedkommende og vigtigt.

Temaet for årets nationale Naturvidenskabsfestival er ’Helt vildt’, og i den sidste uge i september udforsker omkring 130.000 børn og unge over hele Danmark forskellige varianter og projekter med både den vilde og den tæmmede natur og undersøger, hvordan vi mennesker påvirker miljøet lokalt og globalt, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Kommune sker det med mange forskellige aktiviteter og arrangementer lokalt på folkeskolerne, biblioteket i Sønderborg, Naturvejlederne, Statsskolen, Alssundgymnasiet, Teknisk Gymnasium, Life Mobil Lab, Universe, SDU og Sønderborg Forsyning.

Life Mobil Labs er lastbiler indrettet som undervisningslaboratorier og rummer eksperimentelle faciliteter, der kan understøtte naturfaglige undervisningsforløb.

Life Mobile lab er mandag på Dybbøl-Skolen, tirsdag på Nydam-Skolen og onsdag på Humlehøj-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De rullende laboratorier på 65 kvadratmeter bemandede med undervisere fra ’Life’, som kan stå for undervisningen i samarbejde med de lokale lærere.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk