Hørup Genbrug donerer en hjertestarter

Hjertestarter. Pressefoto: Trygfonden
Hjertestarter. Pressefoto: Trygfonden
17. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hørup Genbrug har doneret en hjertestarter til Helved og Frederiksgård for at skabe ekstra tryghed i lokalområdet. Hjertestarteren er blevet placeret udenfor og er udstyret med lys, så den er nem at få øje på i tilfælde af akut behov.

Med donationene ønsker Hørup Genbrug at vise deres engagement i lokalsamfundet samt bidrage til et tryggere miljø for alle borgere. Ved at have en hjertestarter tilgængelig udenfor Hørup Genbrug har både beboerne i området mulighed for at redde liv i tilfælde af pludselige hjertestop.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hørup Genbrug opfordrer alle borgere til at være opmærksomme på placeringen af hjertestarteren og til at informere deres nærmeste om dens eksistens.

Sammen kan vi skabe større tryghed og sikkerhed i vores skønne lokalsamfund, skriver genbrugsbutikken.

Borgerne i lokalsamfundet bliver på et senere tidspunkt inviteret til indvielse af hjertestarter

 

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...