Holdet bag Als Revyen øver og øver

2. februar 2019 Kultur

Bodil Nissum fra Ragebøl er i fuld gang med at øve på revy, så hun og resten af holdet i Augustenborg bliver klar til den første weekend i marts, når publikum lukkes ind til Als Revyens Med andre øjn’.

“Jeg er vild med at spille revy og synes, det er virkeligt sjovt”, siger Bodil Nissum til SønderborgNYT. For revyskuespiller kan det være overraskende at finde ud af, hvor svært det er og hvor meget tid, som det kræver.

“Men det er mit fjerde år i Als Revyen, så jeg kender det og nyder det”, siger Bodil Nissum. Hun fortæller, at det er mere krævende at spille på en scene end at være med i en film.

“På film tager man det bare om, hvis det kikser. I Als Revyen skal præstere i nu’et”, siger hun. Fejler man, så er der en fyldt sal, der ser det.

“Vi stiler efter succes og jeg synes, vi er godt med”.

Numrene skal nå helt ud

Det er instruktøren, Kristina Asmussen Gude Hansen fra Det Lille Teater i Gråsten, der skal sørge for, at revyens mangte numre præsenteres bedst muligt.

“Det er nyt for mig at lave revy og lige nu er jeg i gang med at finde ud af holdets arbejdsmetode og den skal så passes ind i min”, siger Kristina Asmussen Gude Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag eftermiddag er musikken og hele skuespillerholdet på plads i Kultursalen i Augustenborg, hvor alle revynumrene spilles igennem.

“Det er ret gode tekster, så nu skal der bare øves og øves, så alt sidder der, inden der kommer publikum på”, siger instruktøren.

Ny mand på holdet

Sune Petersen fra Sønderborg er ny mand på revyholdet.

“Jeg ville have været med, da jeg gik i gymnasiet, men jeg havde for meget om ørerne”, siger Sune Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er svært at nå alt det, som vi skal sætte os ind i, men samtidig er det sjovt og udforende”, siger han.

Han er glad for, at de roller, som han har, er karikaturroller, som han synes er lidt lettere end andre.

“Jeg er glad for, vi får god hjælp af instruktøren og i fællesskab skal vi npok lave en revy, der bliver en succes”, siger Sune Petersen.

Hvis du vil være sikker på at se Als Revyen, så køb DIN BILLET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...