Holdet bag Als Revyen øver og øver

2. februar 2019 Kultur

Bodil Nissum fra Ragebøl er i fuld gang med at øve på revy, så hun og resten af holdet i Augustenborg bliver klar til den første weekend i marts, når publikum lukkes ind til Als Revyens Med andre øjn’.

“Jeg er vild med at spille revy og synes, det er virkeligt sjovt”, siger Bodil Nissum til SønderborgNYT. For revyskuespiller kan det være overraskende at finde ud af, hvor svært det er og hvor meget tid, som det kræver.

“Men det er mit fjerde år i Als Revyen, så jeg kender det og nyder det”, siger Bodil Nissum. Hun fortæller, at det er mere krævende at spille på en scene end at være med i en film.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På film tager man det bare om, hvis det kikser. I Als Revyen skal præstere i nu’et”, siger hun. Fejler man, så er der en fyldt sal, der ser det.

“Vi stiler efter succes og jeg synes, vi er godt med”.

Numrene skal nå helt ud

Det er instruktøren, Kristina Asmussen Gude Hansen fra Det Lille Teater i Gråsten, der skal sørge for, at revyens mangte numre præsenteres bedst muligt.

“Det er nyt for mig at lave revy og lige nu er jeg i gang med at finde ud af holdets arbejdsmetode og den skal så passes ind i min”, siger Kristina Asmussen Gude Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag eftermiddag er musikken og hele skuespillerholdet på plads i Kultursalen i Augustenborg, hvor alle revynumrene spilles igennem.

“Det er ret gode tekster, så nu skal der bare øves og øves, så alt sidder der, inden der kommer publikum på”, siger instruktøren.

Ny mand på holdet

Sune Petersen fra Sønderborg er ny mand på revyholdet.

“Jeg ville have været med, da jeg gik i gymnasiet, men jeg havde for meget om ørerne”, siger Sune Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er svært at nå alt det, som vi skal sætte os ind i, men samtidig er det sjovt og udforende”, siger han.

Han er glad for, at de roller, som han har, er karikaturroller, som han synes er lidt lettere end andre.

“Jeg er glad for, vi får god hjælp af instruktøren og i fællesskab skal vi npok lave en revy, der bliver en succes”, siger Sune Petersen.

Hvis du vil være sikker på at se Als Revyen, så køb DIN BILLET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...