home Sønderborg solgte flest boliger i Sønderborg i 2020

24. februar 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

home Sønderborg og ejendomsmægler Merete Lund Brock er kåret som ’Markedsleder 2020’ – en pris der gives til den ejendomsmægler, der har solgt flest boliger i en given kommunen – og med 211 solgte boliger i 2020 blev home Sønderborg den mest sælgende ejendomsmægler i Sønderborg Kommune i 2020.

”2020 har været et forrygende år for det lokale boligmarked i Sønderborg-området og jeg er stolt og ydmyg over, at vi igen i 2020 kan se tilbage på et år, hvor vi var den ejendomsmægler der solgte flest boliger i kommunen”, siger Merete Lund Brock.

Artiklen fortsætter under annoncen

En opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at home Sønderborg solgte 211 boliger i Sønderborg Kommune – 176 boliger og 35 projektboliger og grunde.

”Jeg er glad for, at vores mange tilfredse sælgere har vist home Sønderborg den tillid, ved netop at lade os stå for salget af deres hjem og at vi har været markedsledende i Sønderborg i 17 år”, siger Merete Lund Brock.

Der er fart på boligsalget i Sønderborg-området og salgspriserne for villaer og rækkehuse er det seneste år og rækkehuse steget i gennemsnit med omkring seks procent i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er ganske pæn gevinst for boligsælgerne og vidner om et boligmarked der fortsat er præget af stor interesse for at købe villaer og rækkehuse i Sønderborg”, siger Merete Lund Brock.

En ny måling fra home viser, at danskerne er endnu mere optimistiske omkring salgspriserne end for et år siden. Ifølge undersøgelsen forventer flest, at salgspriserne stiger med er 2-4 procent når året er omme.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...